En este momento estás viendo Aturem el desallotjamemt del #BlocSabadell. @PAH_Sabadell

Aturem el desallotjamemt del #BlocSabadell. @PAH_Sabadell

L’any passat la Plataforma d’Afectades per la Hipoteca i la Crisi de Sabadell va alliberar un bloc de la SAREB, que portava buit 4 anys,per a que hi poguessin viure famílies sense recursos.

Ara hi viuen 146 persones, 58 d’elles menors i tant el fiscal com la jutgessa han pres unilateralment la decisió de desallotjar de forma cautelar i immediata el bloc deixant sense casa a les 40 famílies que hi viuen.

La PAH no es pensa quedar de braços creuats i per això comença una sèrie d’accions per evitar el desallotjament així com una campanya per denunciar la injustícia i la crueltat de la mesura.

Els col·lectius poden adherir-se a aquesta web, podeu ajudar a fer difusió i esteu atentes per a noves convocatòries i noves accions.

Podeu descarregar el comunicat amb informació detallada del cas aquí.

Finalment, veieu i compartiu el vídeo en que les famílies del #blocSabadell expliquen de primera mà que suposa aquesta nova injustícia. video a youtube

Deja una respuesta

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: PAH Terres de l'Ebre.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a MaadixZone que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.