En este momento estás viendo Paralitzada la subhasta de #MiquelAlcanar fixada el 3 de juny pel Banc Popular #siespot @LA_PAH

Paralitzada la subhasta de #MiquelAlcanar fixada el 3 de juny pel Banc Popular #siespot @LA_PAH

Dilluns,  membres de la PAH Terres de l’Ebre van acompanyar Miquel, afectat per una hipoteca del Banc Popular, per negociar amb l’entitat la paralització de la subhasta de casa seua.

Miquel, veí d’Alcanar i actualment sense cap ingrés, viu sol.  Fa un any i tres mesos que va  deixar de pagar la hipoteca, havent de triar entre pagar o utilitzar aquests diners per menjar. Dimarts 3 de juny, estava fixada la data de la segona subhasta de l’immoble. La primera, la van paralitzar al gener d’enguany, donat que estaven en negociacions.

El Banc Popular, al·legant que la taxació que van fer en estudiar-li el cas no s’adapta a la realitat ja que creuen que és massa baixa, considera que el convenient es subhastar. I amb aquest argument, i donant llargues a l’afectat, derivant-lo d’un telèfon a un altre, i d’un recuperador a un altre, han anat fent temps fins la data de la segona subhasta.

Davant el silenci del Banc Popular en tots els canals, dilluns membres de la PAH van acompanyar Miquel a negociar amb l’entitat a l’oficina d’Alcanar. Les negociacions, que han durat des de les 9h fins lesn 13.30h, tot i la impossibilitat de contactar directament amb l’interlocutor a causa de problemes telefònics, han acabat amb la paralització de la subhasta i el compromís per part del Banc Popular d’estudiar de fer-li la dació en pagament a través del codi de bones pràctiques.

Una vegada més, la PAH demostrem que SÍ QUE ES POT.

Deja una respuesta

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: PAH Terres de l'Ebre.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a MaadixZone que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.