En este momento estás viendo Convocatòria: Rebuda a Tortosa la «Volta a Espanya Llei les 5 de la PAH» #Tourlas5delaPAH #las5alCongreso

Convocatòria: Rebuda a Tortosa la «Volta a Espanya Llei les 5 de la PAH» #Tourlas5delaPAH #las5alCongreso

El Tour que reivindica les 5 exigències de la PAH passa per les Terres de l’Ebre

Divendres 12 el ciclista que està fent una ruta amb les reivindicacions de la PAH passarà per les Terres de l’Ebre i farà aturada a Tortosa.

Tortosa serà un dels primers punts on s’aturarà el Tour #Las5delaPAH, que ha arrencat este dimecres 10 de febrer des de Ripollet i que és previst que arribi el 27 de març a Sevilla. L’encarregat de fer possible aquesta gira és el ciclista Néstor, anomenat Néstor ‘Grandes Azañas’, que vol transportar i reivindicar les demandes de la PAH per tot l’Estat espanyol.

Per tal d’animar-lo, la PAH Terres de l’Ebre ha convocat una rebuda a les 18h a la plaça Barcelona de Tortosa, davant del Mercat. I és que en este municipi és on el ciclista acabarà la seua tercera jornada de viatge.La PAH ja ha fet sentir les seves 5 exigències els darrers mesos en diversos municipis de les Terres de l’Ebre. Les demandes es resumeixen en en: dació en pagament, lloguer assumible, stop desnonaments, habitatge social i subministraments garantits.

El tram entre Ripollet i Sevilla serà la primera etapa del tour. La segona etapa sortirà de la ciutat andalusa i anirà fins la Corunya, i la tercera serà el retorn a Barcelona.

Us esperem!

Deja una respuesta

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: PAH Terres de l'Ebre.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a MaadixZone que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.