En este momento estás viendo La PAH Terres de l’Ebre inicia una recollida de signatures per a modificar la llei hipotecària.

La PAH Terres de l’Ebre inicia una recollida de signatures per a modificar la llei hipotecària.

La PAH de les Terres de l’Ebre ha iniciat aquest dijous passat i durant tot el cap de setmana una recollida de signatures de suport a la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per a modificar la llei hipotecària actual.

Aprofitant la celebració de Fira Amposta i de la Fira de Nadal de Tortosa, la PAH Ebre ha organitzat paradetes informatives on també s’ha dut a terme la recollida de signatures. Aquesta recollida de signatures, coordinada a nivell estatal, té com a objectiu entrar a tràmit el text de la ILP i així poder modificar la llei hipotecària i regular la dació en pagament amb efecte retroactiu de manera que les famílies que ara es veuen condemnades a desnonament i a tenir un deute de per vida a causa d’una llei injusta, tinguin el dret a una segona oportunitat de la mateixa manera que passa en la resta d’Europa i EEUU.

La recollida de signatures durant aquest pont de fires ha tingut molt bona acollida tant a Amposta com a Tortosa amb més de 1.200 signatures aconseguides. En aquest sentit, els membres de la PAH a les Terres de l’Ebre es mostren molt satisfets i agraïts per la resposta popular que ha tingut aquesta iniciativa a les nostres terres i convoquen a tots els afectats per al proper dia 19 de gener a una assemblea oberta.

Deja una respuesta

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: PAH Terres de l'Ebre.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a MaadixZone que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.