Roda de premsa: Final de la ILP per la dació en pagament, el lloguer social i contra els desnonaments

La ILP per la dació en pagament retroactiva, el lloguer social i contra els desnonaments arriba a la seva fi. Iniciada l’abril de 2012, a finals de gener s’acaba el termini de recollida de signatures.

La PAH, una de les entitats impulsores, ha recollit centenars de milers de signatures malgrat no disposar de cap infraestructura més que l’activisme i al voluntat ferma de milers de persones afectades i solidàries.

Per fer una valoració de com ha estat aquest procés a Catalunya, i donar les primeres xifres de signatures recollides per les PAH, us convoquem a la roda de premsa que tindrà lloc juntament amb la PAH Tarragona aquest dimarts 22 de gener a les 12h davant Delegació de Govern de Tarragona.

Dia: Dimarts 22 de gener

Lloc: Delegació del Govern, Plaça Imperial Tarraco, Tarragona

Hora: 12h

Recordem que Catalunya és la comunitat autònoma més afectada de l’estat espanyol per execucions hipotecàries i desnonaments, i és on, precisament, va nèixer el moviment de les PAH i la mateixa iniciativa de la ILP. Es faran rodes de premsa també el mateix dia a la resta de províncies.

En el cas de Barcelona, al final de la roda de premsa, s’anirà a la convocatòria dels Iaioflautas, en defensa dels drets i les llibertats de la ciutadania, a les 13h davant la Sindicatura de Greuges de Catalunya, al Pg. de Lluis Companys 7.

Deja una respuesta

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: PAH Terres de l'Ebre.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a MaadixZone que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.