En este momento estás viendo Comunicat de la PAH Ebre: Bankia estafa, desnona, tanca i fuig.

Comunicat de la PAH Ebre: Bankia estafa, desnona, tanca i fuig.

La PAH Terres de l’Ebre, en roda de premsa aquest matí davant l’oficina de Bankia de la Plaça Alfons de Tortosa, hem denunciat que aquesta entitat tancarà totes les sucursals a les Terres de l’Ebre el pròxim 22 de novembre.

Bankia, entitat rescatada amb diners públics, amb els diners de la ciutadania, es nega a mantenir reunions amb les afectades de les Terres de l’Ebre. Volem denunciar així, l’abandonament de Bankia de totes les persones i families afectades, amb tractes vexatoris, i amb una prepotència inaudita.

En aquests moments la PAH Ebre estem atenent uns 30 casos actius, dels quals 15 famílies són afectades d’aquesta entitat. En tancar, ja no accepten negociar amb les persones afectades, i ni tan sols deixen entregar la documentació per a l’estudi de la dació en pagament.

Això comportarà que no hi haurà cap oficina d’aquesta entitat a la zona i, si volen mantenir la relació amb el seu banc hauran de desplaçar-se a partir del 22 de novembre a la ciutat de Tarragona, on romandran les dues úniques oficines de la província. Però, si molts no tenen ni per menjar, com poden pretendre que facin 100 km, amb les despeses que aquests desplaçaments suposen?

La PAH Terres de l’Ebre volem denunciar aquesta situació, ja que la considerem injusta pel menyspreu mostrat a les famílies afectades, i reclamem un interlocutor que es desplaci dos cops al mes a la zona i que doni solució als casos de desnonaments que l’entitat té a la província.

Per al dia 20 de desembre hi ha previst un desnonament el qual tampoc volen parar ni negociar sortides per una família amb tres fills. L’única solució que donen és el carrer, incomplint així la resolució del Tribunal d’Estrasburg.

Plataforma d’Afectades per les Hipoteques de les Terres de l’Ebre

28 d’octubre de 2013

Deja una respuesta

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: PAH Terres de l'Ebre.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a MaadixZone que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.