En este momento estás viendo Comunicat @PAH_Sabadell: Ocupació històrica a més de 50 oficines del @BBVA per exigir #AvalsFora #OcupaBBVA

Comunicat @PAH_Sabadell: Ocupació històrica a més de 50 oficines del @BBVA per exigir #AvalsFora #OcupaBBVA

Ocupació històrica a més de 50 oficines del BBVA per exigir #AvalsFora

Com vam informar en el darrer comunicat, totes les PAH preparàvem uns dies de lluita per exigir al BBVA que retiri els avals de les 10 famílies per les quals portem setmanes lluitant i per les que vam ocupar 18 dies la seu central del banc a Sabadell. Avui, desenes de PAH d’arreu de l’estat espanyol han bloquejat una cinquantena de seus del BBVA tot el matí (FOTOS). Davant d’aquest fet volem recordar i informar que:

1. El BBVA ha publicat un comunicat aquest matí (el quart) en el què demostra que només està capficat en que la resolució d’aquests casos estableixi un precedent. Per fer-ho, posa sobre la taula una solució que avui mateix valorarem les famílies afectades però en la qual atribueix absurdament la potestat de desencallar el conflicte a l’Ajuntament de Sabadell. Volem recordar que si l’Ajuntament no ha entregat els informes d’exclusió social de les famílies és perquè aquestes, UNIDES i vinculades a la PAH, no ho han autoritzat. El BBVA no entén que no hi ha per una banda “els clients i el consistori” i per l’altra “la PAH”, sinó que no hi ha cap possibilitat de resoldre aquest conflicte sense el concurs de totes les famílies juntes en el mateix. Que després de 5 anys de lluita el BBVA parli de la PAH en termes de “tercers” és entre penós i ridícul. A part, el banc menteix més que escriu, perquè insinua que en 5 casos hi ha més préstecs que el vinculat a l’habitatge.

2. La mobilització de tots i totes, decidida, massiva i determinada, està servint. Això és el que ells no volen que se sàpiga. Avui ens asseurem totes les famílies i decidirem si autoritzem l’entrega d’aquests informes al banc. Però el banc ha de saber que qualsevol acord no es farà individualment amb cap família sinó hi ha un breu acord signat de compromís de solució col·lectiva amb @la_pah.

3. Estem farts de la prepotència del BBVA. Demà MANIFESTACIÓ general a Sabadell a les 19h des de l’Ajuntament de Sabadell.

4. Moltíssimes gràcies a tots els col·lectius, entitats i a totes les PAH d’arreu de l’estat. Avui hem seguit fent història. La lluita que estem lluirant no és només per uns casos particulars, és per il·luminar les pràctiques mafioses d’aquest banc (amb avals que havien de deixar de ser-ho en pocs anys) i empènyer cap a solucions més justes i raonables per TOTS els afectats.

PAH Sabadell, 24 de març de 2014.

Deja una respuesta

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: PAH Terres de l'Ebre.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a MaadixZone que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.