En este momento estás viendo La @PAHEbre se suma a la campanya de bloqueig de @BBVA #ocupaBBVA a #Tortosa en suport @PAH_Sabadell

La @PAHEbre se suma a la campanya de bloqueig de @BBVA #ocupaBBVA a #Tortosa en suport @PAH_Sabadell

El dimarts 4 de març la PAHC de Sabadell va ocupar la seu de BBVA per demanar que l’entitat retirés els avals de 10 casos, 10 casos que tenen en comú la falta d’informació i l’engany al que han estat sotmesos els avalistes, sovint gent gran amb habitatges ja pagats amb el fruit d’anys de treball. Per cada un d’aquests casos el banc pretén quedar-se amb dos habitatges i enviar vàries generacions d’una mateixa familia al carrer.

Durant més de dues setmanes la PAHC de Sabadell ha ocupat l’entitat, fent-hi nit i suportant la pressió del banc per fer-los fora. El banc ha jugat tant brut com ha pogut per fer-los desistir, ha mentit i ha assetjat les 10 famílies negant-se a negociar amb la PAH.

Finalment, aquest dijous passat, quan feia 17 dies que durava la ocupació i després de passar les últimes 30 hores amb les portes tancades, sense menjar i sense relleus, la PAHC de Sabadell va decidir sortir de l’oficina davant la preocupació per la salut de les companyes retingudes.

Van sortir però estem ben segures que la ocupació ha estat només el principi, tal i com ho ha demostrat la gran quantitat d’accions de suport que s’han multiplicat a tot l’Estat.

La nostra lluita, doncs, seguirà creixent i es multiplicarà arreu, colpejarem al BBVA amb tot el que faci falta fins que retiri els 10 avals.

Per tot això, s’ha convocat en el dia d’ avui, dilluns 24, una campanya de bloqueig sistemàtic de les oficines del BBVA a diferents ciutats i pobles del país que marcarà l’inici d’una primavera d’accions contra el BBVA. Aprofitem per dir al banc que mentre no s’assegui de nou a negociar amb nosaltres res ens aturarà en assenyalar-los com els criminals que són, cada una de les seves oficines a l’estat seran el nostre objectiu així com els màxims responsables del patiment de les nostres companyes: Aureli Balaguer i Xavier Queralt.

A les Terres de l’Ebre, i en suport i solidaritat amb les companyes de la PAHC Sabadell, la PAH Terres de l’Ebre també s’ha sumat a la campanya de bloqueig i ha intentat ocupar aquest matí l’oficina del BBVA de Tortosa. En arribar, ens hem trobat amb dos vigilants de seguretat del BBVA a la porta, que han ens han impedit l’entrada a l’oficina i han agredit una companya. L’acció al carrer però, durarà tot el matí.

Si ens toquen a una toquen a totes.

Deja una respuesta

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: PAH Terres de l'Ebre.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a MaadixZone que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.