En este momento estás viendo Dissabte #7J 18h projecció @DocuElCamino a @CSALoMaset #Deltebre + taula rodona amb Jordi Teixidó @seminari_taifa i @PAHEbre

Dissabte #7J 18h projecció @DocuElCamino a @CSALoMaset #Deltebre + taula rodona amb Jordi Teixidó @seminari_taifa i @PAHEbre

El próxim 7 de juny a las 18:00 hores se projectarà al CSA Lo Maset (C/ Estació, 45 DELTEBRE) el documental EL CAMINO.

Després de la projecció, es realitzarà una taula redona amb Jordi Teixidó del Senimari Taifa i la PAH Terres de l’Ebre.

Hi esteu totes convidades!

És possible un món millor?
És possible una persona millor?

El Camino, proposa una reflexió sobre el sistema capitalista des d’una perspectiva on s’interpreta que el capitalisme és en realitat una dictadura del poder econòmic que no permet cap canvi i elimina a aquells que s’enfronten a ell. En aquest sentit, i degut també a l’actual crisi, principalment econòmica, però que repercuteix en totes les dimensions de la societat la pregunta sembla clara:

Està arribat aquest sistema al seu final?
O està redefinint les seves directrius?

[vimeo http://vimeo.com/79180318]

«No volem escoltar les excuses i manipulacions de la dreta mediàtica, aquestes ja les escoltem tots els dies en els periòdics i televisions.

EL CAMINO és un documental valent que no s’amaga, un documental del poble i per al poble, i un arma llancívola que intenta colpejar consciències i despertar a l’ésser humà de la seua letargia. No sabem lluitar d’una altra forma, com a cineastes aquesta és la manera d’intentar acabar amb el capitalisme criminal i cercar eixides a la crisi que torna a l’home un esclau social.

Explorem els camins i comencem a caminar.»

PROTAGONISTES: José Luis Sampedro, Julio Anguita, Iñaki Gabilondo, Carlos Bardem, Juan Torres, Rosa María Calaf, Teresa Forcades, José Manuel Bermudo, Marina Garcés, Diego Cañamero, Juan Manuel Sánchez Gordillo.

Deja una respuesta

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: PAH Terres de l'Ebre.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a MaadixZone que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.