En este momento estás viendo Dissabte vam celebrar #2anysdePAHEbre a la Nau del Parc de #Tortosa. Moltes gràcies a totes!

Dissabte vam celebrar #2anysdePAHEbre a la Nau del Parc de #Tortosa. Moltes gràcies a totes!

Centenars de persones van participar, al llarg de tot el dissabte, als actes de celebració del segon aniversari de la PAH Terres de l’Ebre a la Nau del Parc de Tortosa. Els actes van consistir en una assemblea informativa, un vermut popular, un dinar al qual van asistir més de 150 persones i per la tarda karaoke. Un dia festiu amb la companyia de la gent que ha ajudat i donat suport durant aquest temps.

El passat 24 de novembre es complien dos anys d’ençà que, després d’unes quantes trobades i moltes ganes d’engegar aquest nou projecte, ens vam reunir per primer cop al Casal Popular Lo Panxampla el grup de treball de la PAH Ebre, constituint aquesta al territori.

Des de llavors, la PAH Ebre ha fet costat a centenars de famílies amb problemes relacionats amb l’habitatge, aconseguint negociacions quan la banca no volia negociar, 70 dacions en pagament que segons les entitats no es podien donar, 25 paralitzacions de desnonaments quan les vies legals s’esgoten, una condonació amb lloguer social i 5 lloguers socials més a l’espera de la condonació, quan les opcions s’acaben.

Han estat dos anys lluitant contra els bancs i per la dignitat de les famílies. Dos anys demostrant que sí que es pot, que som majoria i que si la societat s’organitza, té molt més poder del que ens havien fet creure.

I la PAH Ebre, persones que han decidit organitzar-se a les Terres de l’Ebre per defensar el dret a l’habitatge davant la desprotecció absoluta en la que ens han deixat les administracions i un govern que legisla per a la banca i no per a les necessitats de la majoria, seguim i seguirem al peu del canó. Perquè la mobilització de tots i totes, decidida, massiva i determinada, està servint.

Donem les gràcies a tots els col·lectius, entitats i a totes les PAH d’arreu de l’estat. La lluita que estem lliurant no és només per uns casos particulars, és per treure a la llum les pràctiques mafioses de la banca i caminar cap a solucions més justes i raonables per tota la ciutadania.

Deja una respuesta

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: PAH Terres de l'Ebre.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a MaadixZone que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.