Fi d’ocupació de @CXinfo a #Amposta #AngelEsQueda

Després de dos dies ocupant l’oficina de Catalunya Caixa d’Amposta per exigir una dació en pagament amb lloguer social per l’Àngel, l’única resposta per part de CX ha estat demanar el desallotjament d’una vintena de membres de la PAH.

Àngel, de 48 anys i veí d’Amposta, només compta amb una prestació de 426€ que finalitza al juny.  Després de molt de temps negociant l’entitat només ha ofert un lloguer social de 270€, del tot inassumible pels ingressos dels que disposa l’afectat.

L’única resposta per part de CX ha estat la resposta policial, una resposta intolerable per part d’una entitat rescatada amb més de 12.000 milions d’euros públics i coneguda per les seves pràctiques abusives.

Davant la negativa de CX de dialogar i negociar, la decisió dels membre de la PAH ha estat unànime: quedar-se a l’oficina i esperar el desallotjament com acte de desobediència civil.

La PAH de Terres de l’Ebre ha pressionat l’Ajuntament d’Amposta i aquest, a través de Serveis Socials, ha ofert fer d’aval pel lloguer social de l’Àngel, però tot i així, CX es nega a donar una solució real i assequible.  Malauradament, aquest compromís per part de l’Ajuntament s’ha quedat en una declaració d’intencions, doncs quan li demanem per escrit, només ha fet un informe social.

El desallotjament d’avui només reitera una vegada més que la Generalitat està al costat de les entitats financeres i no de la ciutadania.

Durant aquests tres dies hem pogut viure la solidaritat de les veïnes i de les companyes de les PAHs d’arreu. CX sembla que encara no s’ha adonat de que som imPAHrables, continuarem lluitant per aconseguir el lloguer social per l’Àngel.

Deja una respuesta

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: PAH Terres de l'Ebre.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a MaadixZone que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.