En este momento estás viendo La PAH de les #TerresdelEbre bloqueja l’obertura de #CX a #Tortosa en solidaritat amb les companyes de @PAH_TGN #siespot

La PAH de les #TerresdelEbre bloqueja l’obertura de #CX a #Tortosa en solidaritat amb les companyes de @PAH_TGN #siespot

Este matí la Plataforma d’Afectades per les Hipoteques de les Terres de l’Ebre ha dut a terme una acció contra l’oficina de Catalunya Caixa de la Plaça Alfons, a Tortosa.

L’acció, que ha consistit en evitar l’obertura de la sucursal, és una resposta a les denúncies interposades per l’entitat contra quatre membres de la PAH Tarragona el passat 4 de desembre mentre intentaven buscar un apropament al diàleg amb l’entitat, per tal de solucionar els casos més urgents.

La PAH Terres de l’Ebre, juntament amb altres plataformes de les comarques de la província de Tarragona, ens solidaritzem amb les nostres companyes i recolzem les accions que PAH Tarragona està duen a terme des del passat divendres 21 de febrer, i fins que Caixa Catalunya retiri les quatre denúncies. Reiterem que estes accions continuaran de forma indefinida a totes les oficines de Catalunya Caixa de la província fins que es solucioni el problema.

Volem recordar que actualment la PAH Terres de l’Ebre compta amb set casos de families afectades per esta entitat i que ens trobem en un moment de bloqueig en les negociacions, ja que el senyor Tomas Murciano, director de recuperacions, es nega a negociar amb nosaltres.

A més a més, Catalunya Caixa té previst durant este mes de març tancar pràcticament totes les oficines dels municipis petits de les Terres de l’Ebre, fet que agreujarà encara més la situació de les afectades, que hauran de desplaçar-se de les seves poblacions si volen ser ateses.

Deja una respuesta

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: PAH Terres de l'Ebre.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a MaadixZone que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.