En este momento estás viendo Ocupada l’oficina de La Caixa #Tortosa fins que no paren la subhasta d’#AnnaMariaVsMordor @LA_PAH #TerresdelEbre

Ocupada l’oficina de La Caixa #Tortosa fins que no paren la subhasta d’#AnnaMariaVsMordor @LA_PAH #TerresdelEbre

La Plataforma d’Afectades per les Hipoteques  de les Terres de l’Ebre  comunica que este matí  s’ha ocupat l’oficina de La Caixa de la Plaça Alfons de Tortosa.  Amb aquesta acció, la PAH intenta que l’entitat respongue a les demandes que la plataforma li planteja.

Actualment, la PAH a les Terres de l’Ebre atén 11 famílies afectades per La Caixa i, en tres dels casos, les negociacions estan estancades de fa mesos.

La Caixa presumeix de no desnonar a ningú, però allarga el patiment de les persones afectades. Esta entitat, que abandera un ‘projecte social’ denominat Obra Social i que suposadament  dóna suport a iniciatives ‘populars’, és incapaç de donar solucions a les famílies de les nostres terres.  Avui és la data fixada per a la subhasta de la casa d’Anna Maria, una dona que té al seu càrrec una persona depenent, i es neguen a paralitzar-li.

La PAH Ebre insta a que La Caixa atengue als requeriments de les famílies afectades i els ofereixi solucions, ja que són demandes de mínims.

Deja una respuesta

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: PAH Terres de l'Ebre.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a MaadixZone que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.