Les pressions a IberCaja Amposta comencen a donar els seus fruits. Seguim lluitant per la dació en pagament de Jaume i Àngels.

Després de setmanes d’accions i gràcies a la pressió de la PAH, Jaume i Àngels, veïnes d’Amposta i afectades per una hipoteca d’IberCaja, aquest dijous 30 de maig s’han pogut reunir, acompanyades per membres de la PAH Terres de l’Ebre, amb Josep Turibio, interlocutor d’aquesta entitat bancària de la central de Barcelona, per negociar i trobar una solució a la seua situació.

Des d’IberCaja, s’ha fet una proposta on consta la paralització del desnonament d’aquesta família durant un any. Avui dilluns IberCaja s’ha compromès a entregar-la per escrit i, un cop estudiada, la PAH i la família contestaran.

Celebrem que es paralitzi el seu procés hipotecari durant un any i que s’aturi el desnonament, però som conscients que aquesta és una mesura temporal  i que la seua proposta no contempla la dació en pagament ni el lloguer social, sinó que és un pedàs per deixar respirar la família durant un temps.

Des de la PAH exigim una dació o condonació per a cada cas així com el compromís d’establir les vies per a que es resolguin futurs casos. Si no aconseguim totes i cada una de les dacions seguiran les mobilitzacions.

Deja una respuesta