En este momento estás viendo Primera reunió de la PAH Terres de l’Ebre

Primera reunió de la PAH Terres de l’Ebre

El passat dissabte 24 de novembre, després d’unes quantes trobades i moltes ganes d’engegar aquest nou projecte, ens vam reunir per primer cop el grup de treball de la PAH Ebre, constituint aquesta al territori. Se’ns va cedir el Casal Popular Lo Panxampla per fer aquesta primera reunió.

Hi van assistir persones afectades per les hipoteques de les Terres de l’Ebre, juntament amb d’altres solidàries i sensibilitzades amb aquesta problemàtica que hi col·laboren desinteressadament. També ens va acompanyar Joan Bel, portaveu de la PAH de Tarragona, i més membres d’aquesta.

La reunió va ser molt constructiva, i d’allí van sortir diferents propostes per futures accions. Vam decidir que aquest dimecres 28 de novembre realitzarem una roda de premsa per presentar la PAH Terres de l’Ebre. Serà a les 17h al Col·legi de Periodistes de Tortosa.

Us esperem!

Deja una respuesta

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: PAH Terres de l'Ebre.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a MaadixZone que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.