Acció al BBVA en suport a Pah Osona

En aquests moments hi ha més 20 PAHs de tot Catalunya fent ocupacions, bloquejos i accions en suport a l’acampada de la PAH d’Osona davant del BBVA de la Plaça Fra Bernardí de Manlleu.

Pah Sabadell, Moncada, Blanes, Ripollet, Barcelona, Caldes, Valldetenes i Atmetlla del Vallès, Urgell, Viladecans, Garraf, Canovelles, Baix Montseny, Osona, Palamós, Terrassa, Pallars, Terres de l’Ebre, Anoia, Santa Coloma, Badia del Valès, Tordera…

Avui fa exactament 82 dies que es va iniciar l’acampada davant l’oficina del BBVA de la Plaça Fra Bernadí de Manlleu. Durant aquest temps el banc no ha ofert cap mena de solució en una clara estratègia de desgast per part del banc.

Durant aquest temps s’han fet arribar un bon nombre de cartes a les diferents oficines on s’han realitzat accions per tal de demanar que el banc designi alguna persona del BBVA que tingui veritable capacitat per a prendre decisions per tal d’iniciar negociacions. La indiferència absoluta del banc cap aquestes demandes ens obliga a mantenir-nos en la mobilització i a fer extensiva l’acció col·lectiva a la resta de Plataformes d’Afectats per la Hipoteca.

Mentre la garantia del dreta a l’habitatge i a una segona oportunitat per a les famílies no sigui un fet, continuarem la nostra reivindicació a partir d’aquells principis bàsics que han de permetre-ho: la dació en pagament, el lloguer social preferentment al mateix habitatge, la cancel·lació dels deutes un cop executades les hipoteques i l’aplicació del codi de bones pràctiques en aquells casos en els quals aqueta sigui l’opció preferent de les famílies.

Demanem, doncs, que el BBVA designi una persona amb capacitat real de negociació per tal d’arribar a solucions per als casos que han motivat l’acampada i que durant aquesta mateixa setmana es puguin portar a terme les negociacions oportunes amb les persones afectades.

VOLEM SOLUCIONS JA! JUNTES SÍ QUE ES POT

Deja una respuesta

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: PAH Terres de l'Ebre.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a MaadixZone que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.