En este momento estás viendo INNOCENTiUS

INNOCENTiUS

Això, més que una innocentada, és un abús. Per primer any, la Plataforma d’Afectades per la Hipoteca de les Terres de l’Ebre ha decidit dur a terme una acció ‘innocent’ en aquesta data. A través del nostre amic «Innocentius» tornem a denunciar que la privació del dret a l’habitatge no només suposa la vulneració d’un dret constitucional, sinó també la violació de tractats internacionals signats per l’Estat Espanyol, incloent la Declaració Universal de Drets Humans. Cada dia s’inicien a l’estat desenes de procediments d’execució hipotecària, procediments de desnonament d’habitatges habituals i es duen a terme llançaments d’habitatge.

Cada dia, moltes famílies espanyoles i els drets de moltes altres, són deixades al carrer, de la mateixa manera que avui nosaltres deixem a Innocentius. Famílies amb criatures que haurien d’estar pensant en qui serà la víctima de la seua pròxima innocentada o quins regals rebran en aquestes dates, passen aquestes vacances pensant si l’any que ve seguiran vivint a casa seua perquè una entitat financera les vol desnonar o si els Reis Mags de les elèctriques vindran carregats amb un tall de llum com a regal.

Des de la PAH tornem a recordar que els drets humans han d’estar per sobre de tot. Per això, seguirem lluitant i fent visibles les nostres reivindicacions fins que el dret a l’habitatge digne sigui una realitat i la pobresa energètica un mal record, tot i que algunes persones vulguin reviure temps més grisos emmordassant els nostres Drets.


20141227_121647

Deja una respuesta

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: PAH Terres de l'Ebre.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a MaadixZone que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.