INNOCENTiUS

INNOCENTiUS

Això, més que una innocentada, és un abús. Per primer any, la Plataforma d’Afectades per la Hipoteca de les Terres de l’Ebre ha decidit dur a terme una acció ‘innocent’ en aquesta data. A través del nostre amic «Innocentius» tornem a denunciar que la privació del dret a l’habitatge no només suposa la vulneració d’un dret constitucional, sinó també la violació de tractats internacionals signats per l’Estat Espanyol, incloent la Declaració Universal de Drets Humans. Cada dia s’inicien a l’estat desenes de procediments d’execució hipotecària, procediments de desnonament d’habitatges habituals i es duen a terme llançaments d’habitatge.

Cada dia, moltes famílies espanyoles i els drets de moltes altres, són deixades al carrer, de la mateixa manera que avui nosaltres deixem a Innocentius. Famílies amb criatures que haurien d’estar pensant en qui serà la víctima de la seua pròxima innocentada o quins regals rebran en aquestes dates, passen aquestes vacances pensant si l’any que ve seguiran vivint a casa seua perquè una entitat financera les vol desnonar o si els Reis Mags de les elèctriques vindran carregats amb un tall de llum com a regal.

Des de la PAH tornem a recordar que els drets humans han d’estar per sobre de tot. Per això, seguirem lluitant i fent visibles les nostres reivindicacions fins que el dret a l’habitatge digne sigui una realitat i la pobresa energètica un mal record, tot i que algunes persones vulguin reviure temps més grisos emmordassant els nostres Drets.


20141227_121647

Deja una respuesta